Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ockelbo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ockelbo

Ockelbo är en charmig liten ort i Gävleborgs län som är omgiven av vackra, gröna skogar och glittrande sjöar. Här lever invånarna ett lugnt liv med nära tillgång till natur och friluftsaktiviteter. Ockelbo är kanske mest känt för sin vinterpark och den årliga snöskulpturfestivalen, men här finns också en rik tradition av hantverk och lokalt entreprenörskap. För de som bor i Ockelbo och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar med hemleverans, vilket ger mer tid över att njuta av allt det som denna unika plats har att erbjuda.

Finn din matkasse i Ockelbo

Söker du en matkasse med hemleverans i Ockelbo? På matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som levererar just till Ockelbo! I listan ovanför kan du enkelt få överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer din matkasse

Att hitta rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här är några saker du kan tänka på innan du gör din beställning:

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Tänk på vad du är villig att spendera på din matkasse.
  • Företagets betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören på sajter som Trustpilot.
  • Antal recept: Se till att antalet recept per vecka matchar dina önskemål och behov.

Med dessa tips i åtanke kan du på matkassarna.se enkelt välja en matkasse som förenklar vardagen och ger dig mer tid över till annat!