Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Ockelbo

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Ockelbo

Ockelbo är en charmig liten ort i Gävleborgs län som är omgiven av vackra, gröna skogar och glittrande sjöar. Här lever invånarna ett lugnt liv med nära tillgång till natur och friluftsaktiviteter. Ockelbo är kanske mest känt för sin vinterpark och den årliga snöskulpturfestivalen, men här finns också en rik tradition av hantverk och lokalt entreprenörskap. För de som bor i Ockelbo och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar med hemleverans, vilket ger mer tid över att njuta av allt det som denna unika plats har att erbjuda.

Finn din matkasse i Ockelbo

Söker du en matkasse med hemleverans i Ockelbo? På matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som levererar just till Ockelbo! I listan ovanför kan du enkelt få överblick över betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer din matkasse

Att hitta rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här är några saker du kan tänka på innan du gör din beställning:

  • Antal personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Tänk på vad du är villig att spendera på din matkasse.
  • Företagets betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om leverantören på sajter som Trustpilot.
  • Antal recept: Se till att antalet recept per vecka matchar dina önskemål och behov.

Med dessa tips i åtanke kan du på matkassarna.se enkelt välja en matkasse som förenklar vardagen och ger dig mer tid över till annat!