Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ödåkra-Väla

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ödåkra-Väla

Ödåkra-Väla är ett mysigt område strax norr om Helsingborg, känd för sitt stora handelsområde där människor från hela regionen kommer för att shoppa. Det är en plats med en härlig blandning av stadsliv och närhet till naturen. För de som bor i Ödåkra-Väla erbjuder vi på matkassarna.se en enkel lösning för att göra vardagen lite lättare. På vår hemsida kan du jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rakt hem till dörren i Ödåkra-Väla. Det är enkelt att få en överblick över alternativen – allt från betyg, utbud och priser till leveransalternativ och pris per portion. Vi har dessutom samlat aktuella rabattkoder och information om vilka typer av matkassar du kan välja mellan, allt för att göra ditt val så smidigt som möjligt.

Att välja rätt matkasse

När du ska välja en matkasse finns det några saker som är goda att tänka på. Först och främst, tänk på hur många ni är i hushållet och hur många middagar per vecka ni vill ha levererat. Det spelar också roll vad ni har för budget och vilken typ av mat ni gillar att äta. Matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar just er familj och era matvanor.

Dessutom är det viktigt att titta på företagets betyg, till exempel på Trustpilot, samt att se över hur många recept som ingår varje vecka. Detta kan variera mellan olika leverantörer och kan påverka hur nöjd du blir med ditt val av matkasse. Nedan hittar du en lista med några punkter att fundera på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet
  • Antal middagar per vecka
  • Er budget
  • Betyg på Trustpilot och andra omdömesplatser
  • Antal och variation av recept

Hos oss på matkassarna.se är vi här för att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för just din livsstil. Så ta en stund, jämför olika alternativ och börja njut av enklare matlagning med hemleverans i Ödåkra-Väla redan idag!