Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ödåkra

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ödåkra

Ödåkra är en trevlig ort i Helsingborgs kommun med närhet till både naturen och staden. Här kan invånarna njuta av ett lugnt boende samtidigt som de har tillgång till alla bekvämligheter. För dig som bor i Ödåkra och vill förenkla vardagen finns möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. I Ödåkra kan du välja bland olika matkassar för att hitta den som passar just din smak och livsstil.

Välj rätt matkasse i Ödåkra

matkassarna.se, hjälper vi dig som bor i Ödåkra att hitta en matkasse med hemleverans som passar just dig. Vi jämför olika leverantörer och ger dig en överblick över de viktigaste delarna såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du enkelt ska kunna göra ett bra val.

Tips när du beställer matkasse

Innan du beställer en matkasse finns det några saker att tänka på för att hitta rätt alternativ för dig:

  • Antalet personer i hushållet: Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat från matkassen? Det finns alternativ för alla behov.
  • Budget: Det finns matkassar i olika prisklasser, så se till att hitta en som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Läs andra kunders omdömen om företaget för att få en uppfattning om kvalitet och service.
  • Antal recept: Vill du ha variation i din matlagning? Kolla hur många olika recept matkassen erbjuder varje vecka.

Genom att tänka på dessa punkter kan du enkelt hitta en matkasse som förenklar din matlagning och passar din livsstil. Vi på matkassarna.se finns här för att göra valet enklare för dig. Välkommen att hitta din nästa matkasse hos oss!