Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Odensbacken

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Odensbacken

Odensbacken är en charmig liten ort i Örebro kommun belägen vid vackra Svartån. Här finns en stark känsla av samhörighet och närhet till natur och friluftsliv. Den lilla samhället präglas av lugn och småstadskänsla men med närhet till större städer som Örebro. För de som bor i Odensbacken och önskar en bekväm vardag finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar – en tjänst som gör att du kan njuta av goda och varierade måltider utan att behöva tänka på planering och inköp.

Matkassar i Odensbacken

matkassarna.se gör vi det enkelt för dig som bor i Odensbacken att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din dörr i Odensbacken. På sajten kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Men innan du beställer din matkasse kan det vara bra att fundera på några saker. Tänk på:

  • Antalet personer – Välj en matkassens storlek som matchar hur många ni är i hushållet.
  • Hur många middagar i veckan – Bestäm hur ofta ni vill äta mat från kassen.
  • Er budget – Det finns matkassar i olika prisklasser, se vad som passar er plånbok.
  • Företagets betyg – Kolla upp leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Fundera om ni vill ha variation eller om ett färre antal rätter räcker för veckans måltider.

När du har en klar bild av dina behov blir det lättare att välja rätt matkasse och göra matlagningen till en fröjd. Besök matkassarna.se idag för att jämföra och hitta en matkasse som passar just dig och din familj i Odensbacken. Smaklig måltid!