Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Odensbacken

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Odensbacken

Odensbacken är en charmig liten ort i Örebro kommun belägen vid vackra Svartån. Här finns en stark känsla av samhörighet och närhet till natur och friluftsliv. Den lilla samhället präglas av lugn och småstadskänsla men med närhet till större städer som Örebro. För de som bor i Odensbacken och önskar en bekväm vardag finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar – en tjänst som gör att du kan njuta av goda och varierade måltider utan att behöva tänka på planering och inköp.

Matkassar i Odensbacken

matkassarna.se gör vi det enkelt för dig som bor i Odensbacken att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför leverantörer som erbjuder hemleverans av matkassar direkt till din dörr i Odensbacken. På sajten kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Men innan du beställer din matkasse kan det vara bra att fundera på några saker. Tänk på:

  • Antalet personer – Välj en matkassens storlek som matchar hur många ni är i hushållet.
  • Hur många middagar i veckan – Bestäm hur ofta ni vill äta mat från kassen.
  • Er budget – Det finns matkassar i olika prisklasser, se vad som passar er plånbok.
  • Företagets betyg – Kolla upp leverantörens betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept – Fundera om ni vill ha variation eller om ett färre antal rätter räcker för veckans måltider.

När du har en klar bild av dina behov blir det lättare att välja rätt matkasse och göra matlagningen till en fröjd. Besök matkassarna.se idag för att jämföra och hitta en matkasse som passar just dig och din familj i Odensbacken. Smaklig måltid!