Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ödeshög

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ödeshög

Ödeshög är en charmig liten ort i Östergötlands län som är omgiven av vacker natur med närhet till Vätterns klara vatten och Ombergs bokskogar. Detta lugna samhälle är perfekt för dig som uppskattar ett stilla tempo och närhet till friluftsliv. Att leva i Ödeshög betyder också att man har tillgång till lokala råvaror och specialiteter. För de dagar då tiden inte räcker till, eller när man vill ha lite variation i matlagningen, kan det vara skönt att få en matkasse levererad direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta den bästa matkasselösningen för just dina behov i Ödeshög. Vi erbjuder en överblick där du snabbt kan se olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Hitta en matkasse i Ödeshög

Innan du väljer din matkasse, fundera över några saker. Hur stort är ditt hushåll? Detta är viktigt för att välja rätt storlek på matkassen så att alla blir mätta. Hur många middagar behöver ni? Kanske äter ni ofta ute på helgerna och vill ha en matkasse anpassad för veckodagarna. Sätt en budget och jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta något som passar din ekonomi. Kolla även upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, tänk på antal recept som ingår i matkassen och se till att de matchar din måltidsplanering och matlagningsintresse.

Ta en titt i vår lista ovan och utforska de olika alternativen. Vare sig du är ute efter en ekologisk matkasse, flexibla matkassar eller specialkost som vegetariskt eller LCHF, kan du hitta en leverantör som passar just dina behov här hos oss. Att beställa en matkasse är ett bekvämt sätt att spara tid och få nya matupplevelser. Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt val enklare. Välkommen att utforska din nästa matkasse hos oss!