Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ödeshög

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ödeshög

Ödeshög är en charmig liten ort i Östergötlands län som är omgiven av vacker natur med närhet till Vätterns klara vatten och Ombergs bokskogar. Detta lugna samhälle är perfekt för dig som uppskattar ett stilla tempo och närhet till friluftsliv. Att leva i Ödeshög betyder också att man har tillgång till lokala råvaror och specialiteter. För de dagar då tiden inte räcker till, eller när man vill ha lite variation i matlagningen, kan det vara skönt att få en matkasse levererad direkt till dörren. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta den bästa matkasselösningen för just dina behov i Ödeshög. Vi erbjuder en överblick där du snabbt kan se olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Hitta en matkasse i Ödeshög

Innan du väljer din matkasse, fundera över några saker. Hur stort är ditt hushåll? Detta är viktigt för att välja rätt storlek på matkassen så att alla blir mätta. Hur många middagar behöver ni? Kanske äter ni ofta ute på helgerna och vill ha en matkasse anpassad för veckodagarna. Sätt en budget och jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta något som passar din ekonomi. Kolla även upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker. Slutligen, tänk på antal recept som ingår i matkassen och se till att de matchar din måltidsplanering och matlagningsintresse.

Ta en titt i vår lista ovan och utforska de olika alternativen. Vare sig du är ute efter en ekologisk matkasse, flexibla matkassar eller specialkost som vegetariskt eller LCHF, kan du hitta en leverantör som passar just dina behov här hos oss. Att beställa en matkasse är ett bekvämt sätt att spara tid och få nya matupplevelser. Vi på matkassarna.se är här för att göra ditt val enklare. Välkommen att utforska din nästa matkasse hos oss!