Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ödskölt

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ödskölt

Ödskölt är en charmig liten ort i Sverige där livet pulserar i takt med naturens skiftningar. Här är avstånden korta, gemenskapen stor och möjligheten till en bekväm vardag lockar allt fler familjer och livsnjutare. För att förenkla vardagen för dess invånare erbjuder nu flera matkasseleverantörer tjänsten att leverera mat direkt till dörren. Det ger de boende i Ödskölt chansen att njuta av varierade och hälsosamma måltider utan att behöva lägga ned tid på veckohandling eller receptplanering.

hitta din matkasse i Ödskölt

Välkommen till Matkassarna.se, din guide i djungeln av matkassar! Hos oss kan du enkelt hitta de matkasseleverantörer som levererar till Ödskölt. På vår hemsida kan du snabbt jämföra olika leverantörer baserat på betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder. Det gör det lättare för dig som bor i Ödskölt att välja rätt matkasse som passar just dina behov och din smak.

tänk på detta innan du beställer

Att prenumerera på en matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Men innan du bestämmer dig för att beställa, här är några tips att ha i åtanke:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du ha maten levererad? Bestäm antalet middagar du vill täcka.
  • Budget: Titta på priserna och hitta en matkasse som matchar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Sök efter företagens betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Jämför hur många recept som erbjuds per vecka för att se till att variationen matchar dina önskemål.

Innan du bestämmer dig för en matkasse, tänk också på livsstil och eventuella matpreferenser som allergier eller specialkost. Med dessa enkla steg kan du snart ha din matkasse levererad till ditt kök i Ödskölt, redo för enkel och näringsrik matlagning. Lycka till med ditt val!