Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ödsmål

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ödsmål

Ödsmål är en charmig ort i Bohuslän, beläget nära Stenungsund och den vackra västkusten. Med dess lugna omgivning, närhet till naturen och vatten är Ödsmål den perfekta platsen för dem som uppskattar ett stillsamt liv samtidigt som de vill ha tillgång till större städers faciliteter. Att leva i Ödsmål innebär också möjligheten att enkelt få god och näringsrik mat direkt hem till dörren. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Ödsmål. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just ditt hushåll, din smak och dina behov.

Välja rätt matkasse för dig i Ödsmål

Att välja matkasse är både bekvämt och tidsbesparande, och när du ska beställa finns det några saker att tänka på för att hitta rätt. Här är några tips för att hjälpa dig på vägen:

  • Antalet personer: Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till. Det finns alternativ för allt från singelhushåll till stora familjer.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill att din matkasse ska täcka – allt ifrån några få per vecka till hela veckans middagar.
  • Budget: Consider your budget. Matkassar finns i olika prisklasser och det är viktigt att välja en som matchar din ekonomi.
  • Betyg: Titta på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept: Se över hur många olika recept du vill prova på. Vissa matkassar innehåller mer variation än andra.

På vår webbplats matkassarna.se kan du snabbt få en överblick över matkassar som levererar till Ödsmål. Du kan jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveranser och pris per portion. Vi tillhandahåller också aktuell rabattkod och information om vilka typer av matkassar som erbjuds, för att göra ditt val enklare. Välkommen att hitta din nya favoritmatkasse hos oss!