Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ödsmål

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ödsmål

Ödsmål är en charmig ort i Bohuslän, beläget nära Stenungsund och den vackra västkusten. Med dess lugna omgivning, närhet till naturen och vatten är Ödsmål den perfekta platsen för dem som uppskattar ett stillsamt liv samtidigt som de vill ha tillgång till större städers faciliteter. Att leva i Ödsmål innebär också möjligheten att enkelt få god och näringsrik mat direkt hem till dörren. På matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder matkassar med hemleverans i Ödsmål. Vi hjälper dig att hitta en matkasse som passar just ditt hushåll, din smak och dina behov.

Välja rätt matkasse för dig i Ödsmål

Att välja matkasse är både bekvämt och tidsbesparande, och när du ska beställa finns det några saker att tänka på för att hitta rätt. Här är några tips för att hjälpa dig på vägen:

  • Antalet personer: Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till. Det finns alternativ för allt från singelhushåll till stora familjer.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill att din matkasse ska täcka – allt ifrån några få per vecka till hela veckans middagar.
  • Budget: Consider your budget. Matkassar finns i olika prisklasser och det är viktigt att välja en som matchar din ekonomi.
  • Betyg: Titta på leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Antal recept: Se över hur många olika recept du vill prova på. Vissa matkassar innehåller mer variation än andra.

På vår webbplats matkassarna.se kan du snabbt få en överblick över matkassar som levererar till Ödsmål. Du kan jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveranser och pris per portion. Vi tillhandahåller också aktuell rabattkod och information om vilka typer av matkassar som erbjuds, för att göra ditt val enklare. Välkommen att hitta din nya favoritmatkasse hos oss!