Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Öjersjö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Öjersjö

Öjersjö är en charmig ort i Partille kommun, belägen nära natursköna områden såsom Vättlefjäll och Paradisets naturreservat, vilket gör den perfekt för dig som uppskattar friluftsliv och gröna ytor. Med närheten till både storstadens bekvämligheter i Göteborg och den lugnare småstadsatmosfären har Öjersjö blivit en attraktiv plats att bo på för många. För de som bor här och lever ett aktivt liv med jobb, familj och fritidsaktiviteter kan det ibland vara svårt att hitta tid att planera och handla mat. Därför är en matkasse med hemleverans en riktigt bra lösning. Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Öjersjö.

Upptäck matkassar i Öjersjö

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Öjersjö enkelt hitta en matkasse som passar just dig och din livsstil. Vi jämför olika leverantörer av matkassar för att ge dig en klar överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt de typer av matkassar som erbjuds. Med några klick kan du jämföra leverantörerna och hitta den perfekta matkassen för din middagsplanering.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen skall räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Er budget är viktig att ha i åtanke så att matkassen passar er ekonomi.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antalet recept och mångfalden i matkassen kan vara avsevärd för att hålla matlagningen inspirerande.

Att beställa en matkasse är inte bara en tidssparare utan också ett sätt att få in nya smaker och rätter i din matlagning. Allt medan du stödjer en bekvämlighet som kommer direkt hem till din dörr i Öjersjö. Välkommen in till matkassarna.se för att hitta en matkasse som förenklar din vardag!