Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Öjersjö

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Öjersjö

Öjersjö är en charmig ort i Partille kommun, belägen nära natursköna områden såsom Vättlefjäll och Paradisets naturreservat, vilket gör den perfekt för dig som uppskattar friluftsliv och gröna ytor. Med närheten till både storstadens bekvämligheter i Göteborg och den lugnare småstadsatmosfären har Öjersjö blivit en attraktiv plats att bo på för många. För de som bor här och lever ett aktivt liv med jobb, familj och fritidsaktiviteter kan det ibland vara svårt att hitta tid att planera och handla mat. Därför är en matkasse med hemleverans en riktigt bra lösning. Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Öjersjö.

Upptäck matkassar i Öjersjö

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Öjersjö enkelt hitta en matkasse som passar just dig och din livsstil. Vi jämför olika leverantörer av matkassar för att ge dig en klar överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt de typer av matkassar som erbjuds. Med några klick kan du jämföra leverantörerna och hitta den perfekta matkassen för din middagsplanering.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen skall räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Er budget är viktig att ha i åtanke så att matkassen passar er ekonomi.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antalet recept och mångfalden i matkassen kan vara avsevärd för att hålla matlagningen inspirerande.

Att beställa en matkasse är inte bara en tidssparare utan också ett sätt att få in nya smaker och rätter i din matlagning. Allt medan du stödjer en bekvämlighet som kommer direkt hem till din dörr i Öjersjö. Välkommen in till matkassarna.se för att hitta en matkasse som förenklar din vardag!