Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Öjersjö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Öjersjö

Öjersjö är en charmig ort i Partille kommun, belägen nära natursköna områden såsom Vättlefjäll och Paradisets naturreservat, vilket gör den perfekt för dig som uppskattar friluftsliv och gröna ytor. Med närheten till både storstadens bekvämligheter i Göteborg och den lugnare småstadsatmosfären har Öjersjö blivit en attraktiv plats att bo på för många. För de som bor här och lever ett aktivt liv med jobb, familj och fritidsaktiviteter kan det ibland vara svårt att hitta tid att planera och handla mat. Därför är en matkasse med hemleverans en riktigt bra lösning. Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta en matkasse som passar dina behov och som kan levereras direkt till din dörr i Öjersjö.

Upptäck matkassar i Öjersjö

På vår hemsida, matkassarna.se, kan du som bor i Öjersjö enkelt hitta en matkasse som passar just dig och din livsstil. Vi jämför olika leverantörer av matkassar för att ge dig en klar överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt de typer av matkassar som erbjuds. Med några klick kan du jämföra leverantörerna och hitta den perfekta matkassen för din middagsplanering.

Tips innan du beställer

  • Tänk på antalet personer i hushållet som matkassen skall räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska innehålla.
  • Er budget är viktig att ha i åtanke så att matkassen passar er ekonomi.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Antalet recept och mångfalden i matkassen kan vara avsevärd för att hålla matlagningen inspirerande.

Att beställa en matkasse är inte bara en tidssparare utan också ett sätt att få in nya smaker och rätter i din matlagning. Allt medan du stödjer en bekvämlighet som kommer direkt hem till din dörr i Öjersjö. Välkommen in till matkassarna.se för att hitta en matkasse som förenklar din vardag!