Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Olofstorp

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
 • 80 valbara recept per vecka
 • Ingen bindningstid
 • Lokala råvaror
 • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Olofstorp

Olofstorp är en mysig ort belägen i närheten av Göteborg, känd för sin vackra natur och lugna atmosfär. Här har invånarna möjlighet att njuta av grönskande landskap och utomhusaktiviteter året om. För de som bor i Olofstorp och vill ha en enklare vardag finns nu alternativet att få matkassar levererade direkt till dörren. Tack vare hemleverans slipper man tidskrävande besök i matbutiker och kan istället ägna mer tid åt familj, vänner eller att utforska de natursköna omgivningarna. På matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val av matkasse enklare genom att jämföra olika leverantörer som levererar till Olofstorp.

Upptäck matkasseleverantörer för Olofstorp

På vår hemsida, matkassarna.se, presenterar vi en lista över leverantörer av matkassar som kan levereras till just Olofstorp. Hos oss kan du snabbt få en överblick över viktiga faktorer såsom betyg, utbudet av måltider, priser och leveransalternativ. Du kan även se pris per portion och eventuella rabattkoder som är aktuella. Dessutom får du information om de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller något för en mer specifik diet.

Tips inför ditt val av matkasse

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse är det några saker som är bra att tänka på. Ställ dig själv frågor som:

 • Hur många personer är vi i hushållet som kommer äta från matkassen?
 • Hur många middagar i veckan vill vi ha ingredienser och recept för?
 • Vad är vår budget för matkassen?
 • Vad säger andra kunder om tjänsten? Kolla företagets betyg på Trustpilot.
 • Hur omväxlande önskar vi att veckans recept ska vara?
 • Genom att fundera över dessa punkter kan du lättare hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål. Glöm inte att använda vår hemsida för att jämföra alternativen och hitta det bästa för dig och ditt hushåll. Lycka till med ditt val av matkasse – för goda och enkla måltider hemma i Olofstorp.

  *Please note that some HTML elements and attributes are presumed to be placeholders due to the context of the request. For example, `` would typically be represented by `

   ` or `

    ` in standard HTML, but I’ve used `` per the instructions.*