Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Olsfors

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Olsfors

Olsfors är en charmig liten ort i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och lugna omgivning. Orten har en tätt sammanhållen gemenskap och erbjuder en härlig blandning av landsbygd och närhet till större städer. För dig som bor i Olsfors och vill förenkla din vardag finns nu möjligheten att få hemlevererade matkassar. Tack vare detta smidiga alternativ kan du njuta av färska ingredienser och inspirerande recept levererade direkt till din dörr, utan att du behöver lägga tid på att planera veckans måltider eller besöka butiker.

Upptäck matkassar i Olsfors

Vi på Matkassarna.se är glada att hjälpa dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi erbjuder en användarvänlig jämförelse av olika leverantörer som levererar till Olsfors, så att du snabbt kan få en översikt av betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar som finns att välja på, vare sig du är ute efter vegetariskt, klassiskt, barnvänligt eller kanske ekologiskt.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Välj en matkasse som motsvarar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill att din matkasse ska täcka.
  • Budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Recensioner: Läs omdömen på Trustpilot för att få en uppfattning om företaget.
  • Receptmängd: Tänk på hur många nya recept du vill testa varje vecka.

Genom att noga överväga dessa punkter hjälper du dig själv att finna en matkasse som förenklar din matlagning och passar perfekt in i din och din familjs livsstil. Starta din sökning idag på Matkassarna.se och upptäck fördelarna med hemlevererad mat som är både god och enkel att tillaga.