Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Olsfors

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Olsfors

Olsfors är en charmig liten ort i Västra Götalands län, känd för sin vackra natur och lugna omgivning. Orten har en tätt sammanhållen gemenskap och erbjuder en härlig blandning av landsbygd och närhet till större städer. För dig som bor i Olsfors och vill förenkla din vardag finns nu möjligheten att få hemlevererade matkassar. Tack vare detta smidiga alternativ kan du njuta av färska ingredienser och inspirerande recept levererade direkt till din dörr, utan att du behöver lägga tid på att planera veckans måltider eller besöka butiker.

Upptäck matkassar i Olsfors

Vi på Matkassarna.se är glada att hjälpa dig att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi erbjuder en användarvänlig jämförelse av olika leverantörer som levererar till Olsfors, så att du snabbt kan få en översikt av betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka typer av matkassar som finns att välja på, vare sig du är ute efter vegetariskt, klassiskt, barnvänligt eller kanske ekologiskt.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Välj en matkasse som motsvarar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill att din matkasse ska täcka.
  • Budget: Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Recensioner: Läs omdömen på Trustpilot för att få en uppfattning om företaget.
  • Receptmängd: Tänk på hur många nya recept du vill testa varje vecka.

Genom att noga överväga dessa punkter hjälper du dig själv att finna en matkasse som förenklar din matlagning och passar perfekt in i din och din familjs livsstil. Starta din sökning idag på Matkassarna.se och upptäck fördelarna med hemlevererad mat som är både god och enkel att tillaga.