Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ölsremma

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ölsremma

I det vackra landskapet i Halland, där skog möter öppen himmel, ligger den lilla orten Ölsremma. Här lever invånarna i takt med naturen, och man värdesätter närproducerad och bra mat. Det är en plats där gemenskapen blomstrar och där man gärna vill ha det enkelt och bekvämt i vardagen. För alla i Ölsremma som uppskattar god mat men kanske inte alltid har tiden att planera och handla, finns nu en fin tjänst – hemleverans av matkassar. På vår webbplats, matkassarna.se, har vi samlat och jämfört de leverantörer som kan leverera matkassar direkt till dörren i Ölsremma. Du kan enkelt se betyg, priser, och vilka sorters matkassar som finns att välja på, allt för att göra ditt beslut lättare och din vardag smidigare.

hitta din matkasse

Funderar du på att börja med matkasse? Det är ett praktiskt sätt att spara tid och samtidigt äta varierat och gott. På matkassarna.se kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Ölsremma. Titta i listan ovanför för att se betyg, tillgängligt utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse är det några saker du kan tänka på:

  • Antal personer: Hur många är ni som ska äta från matkassen? Det finns alternativ för olika storlekar på hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar vill ni ha matkassen till? Välj utifrån ditt behov.
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera? Det finns matkassar för olika plånböcker.
  • Betyg: Vad säger andra om företaget? Kika på exempelvis Trustpilot för omdömen.
  • Antal recept: Vill ni ha mycket variation eller ett par favoriter? Utbudet av recept varierar mellan olika tjänster.

Med dessa tips hoppas vi att du kan hitta en matkasse som passar just dina behov. Lycka till!