Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Önnestad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Önnestad

Önnestad är en trevlig liten ort belägen i Skåne län. Med sin lantliga charm och närheten till såväl natur som större städer som Kristianstad, erbjuder Önnestad det bästa av två världar. För invånarna här är det viktigt med både gemenskap och bekvämlighet, och det är här matkassar med hemleverans kommer in i bilden. Matkassar.se hjälper Önnestadsbor att finna den perfekta matkassen som passar just deras behov. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans till Önnestad, och hitta all nödvändig information du behöver för att göra ett välgrundat beslut.

hitta din matkasse

Att hitta rätt matkasse i Önnestad är enkelt med matkassarna.se. Vi ger dig en översiktliga listor där du ser betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka olika typer av matkassar varje leverantör har att erbjuda. Med vår hjälp kan du snabbt och smidigt välja en matkasse som passar just din vardag, oavsett om du är ute efter något extra nyttigt, vegetariskt eller en barnvänlig måltidslösning.

Vad bör du tänka på innan beställning?

Antal personer: Hur många ska äta av matkassen? Se till att välja en storlek som passar din familj eller hushåll.

Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar ni behöver ha färdigplanerade och se till att matkassen matchar detta.

Budget: Vilken prisklass passar er ekonomi? Använd vår hemsida för att jämföra priser och hitta en matkasse som passar er budget.

Trustpilot-betyg: Kolla in vad andra kunder har sagt om matkasseleverantören på Trustpilot för att få en uppfattning om kvalitet och service.

Antal recept: Är variation viktigt för er? Titta på antalet olika recept som erbjuds varje vecka så att ni får den variation ni önskar.

Med rätt matkasse kan middagen bli en höjdpunkt i vardagen. Besök oss på matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som bäst uppfyller dina önskemål och gör dina middagar både enklare och roligare!