Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Önnestad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Önnestad

Önnestad är en trevlig liten ort belägen i Skåne län. Med sin lantliga charm och närheten till såväl natur som större städer som Kristianstad, erbjuder Önnestad det bästa av två världar. För invånarna här är det viktigt med både gemenskap och bekvämlighet, och det är här matkassar med hemleverans kommer in i bilden. Matkassar.se hjälper Önnestadsbor att finna den perfekta matkassen som passar just deras behov. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder hemleverans till Önnestad, och hitta all nödvändig information du behöver för att göra ett välgrundat beslut.

hitta din matkasse

Att hitta rätt matkasse i Önnestad är enkelt med matkassarna.se. Vi ger dig en översiktliga listor där du ser betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka olika typer av matkassar varje leverantör har att erbjuda. Med vår hjälp kan du snabbt och smidigt välja en matkasse som passar just din vardag, oavsett om du är ute efter något extra nyttigt, vegetariskt eller en barnvänlig måltidslösning.

Vad bör du tänka på innan beställning?

Antal personer: Hur många ska äta av matkassen? Se till att välja en storlek som passar din familj eller hushåll.

Middagar per vecka: Fundera på hur många middagar ni behöver ha färdigplanerade och se till att matkassen matchar detta.

Budget: Vilken prisklass passar er ekonomi? Använd vår hemsida för att jämföra priser och hitta en matkasse som passar er budget.

Trustpilot-betyg: Kolla in vad andra kunder har sagt om matkasseleverantören på Trustpilot för att få en uppfattning om kvalitet och service.

Antal recept: Är variation viktigt för er? Titta på antalet olika recept som erbjuds varje vecka så att ni får den variation ni önskar.

Med rätt matkasse kan middagen bli en höjdpunkt i vardagen. Besök oss på matkassarna.se för att jämföra och hitta den matkasse som bäst uppfyller dina önskemål och gör dina middagar både enklare och roligare!