Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Onsala

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Onsala

Onsala, beläget på den vackra västkusten i Sverige, är ett pittoreskt samhälle känt för sin skärgård och närhet till havet. Med dess lugna atmosfär och natursköna miljöer erbjuder Onsala sina invånare en hög livskvalitet. För de som bor här och önskar ett enklare vardagsliv, finns nu tjänsten att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta är inte bara bekvämt, utan också ett sätt att få mer tid över till annat, som att njuta av områdets vackra promenadstråk eller att engagera sig i lokala föreningar och evenemang. Att få mat levererad hem i Onsala har blivit enklare än någonsin.

Matkassar för alla i Onsala

Välkommen till matkassarna.se, en tjänst som gör det enkelt för dig som bor i Onsala att jämföra och hitta matkasseleverantörer. På vår sida kan du snabbt få en överblick över olika leverantörer som levererar till just Onsala. Här kan du se viktiga faktorer som betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Är du intresserad av priset per portion eller vilka aktuella rabattkoder som finns tillgängliga? Ingen fara, det hittar du också här. Dessutom kan du enkelt se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske något för en aktiv livsstil.

Användbara tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse, finns det några saker att tänka på för att göra ditt val så passande som möjligt:

  • Antalet personer: Hur många ska äta av matkassen? Välj en storlek som passar ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar behöver du ingredienser till? Vissa kassar erbjuder middagar för hela veckan, andra bara några dagar.
  • Matsedel och recept: Ta en titt på hur många olika recept som ingår och om de verkar vara i din smak.
  • Budget: Det finns kassar för alla plånböcker. Se till att välja en som passar din ekonomi.
  • Kvalitet och omdöme: Läs betyg och recensioner, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om matkassen.

Att beställa en matkasse är ett steg mot en enklare vardag. Vårt mål på matkassarna.se är att göra det steget så lätt som möjligt för dig. Vi vill hjälpa dig att hitta rätt matkasse som passar just din livsstil och behov.