Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Örby

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Örby

Örby är en trivsam del av Stockholms stad, där den lokala känslan och samhörigheten är stark. Här finns närheten till naturen samt bekvämligheten av stadslivet, vilket gör det till en omtyckt plats att bo på. Många invånare uppskattar att ha närhet till service som underlättar vardagen, och för dig som bor i Örby finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt till din dörr. Vår tjänst på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och önskemål, samtidigt som du kan dra nytta av hemmets lugna atmosfär.

Innan du beställer

Tänk på dessa saker innan du bestämmer dig för en matkasse:

 • Antalet personer: Välj en matkasse som passar antalet personer i ditt hushåll.
 • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill ha hjälp med.
 • Budget: Det finns matkassar för olika ekonomier, så tänk på vad du kan och vill spendera.
 • Betyg: Kolla upp vad andra kunder säger om tjänsten. En bra startpunkt kan vara betyg på Trustpilot.
 • Receptens variation: Se till att matkassen erbjuder den variation av recept som du och din familj föredrar.
 • Leveransalternativ: Kontrollera att leverantören kan leverera till Örby och vilka dagar som gäller.
 • Rabattkoder: På vår sajt kan du ofta hitta aktuella rabattkoder som gör ditt köp ännu mer prisvärt.

Hitta din matkasse på matkassarna.se

Vi på matkassarna.se är här för att guida dig till rätt matkasse. På vår webbplats kan du jämföra olika leverantörer som erbjuder leverans till Örby. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransmöjligheter, pris per portion och vilka typer av matkassar som finns. Vi gör det lätt att se vilken matkasse som passar just dina förutsättningar och behov. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta din perfekta matkasse för enklare och godare vardagsmat direkt till din dörr!