Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Örebro

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Örebro

Örebro är en vacker stad i hjärtat av Sverige, känd för sin anmärkningsvärda slott som ligger vackert vid Svartåns strand. Staden präglas av en blandning av gammal charm och moderna bekvämligheter, med gröna parker där invånarna kan njuta av naturen. Det livliga torget i stadskärnan samlar människor för marknadsdagar och evenemang. För den som bor i Örebro och har en hektisk vardag erbjuder hemleverans av matkassar en bekväm lösning som både sparar tid och ger möjlighet till varierad och hälsosam kost.

hitta matkasse med hemleverans i Örebro

När du besöker matkassarna.se hittar du en tjänst som är skapad för att göra ditt liv enklare. På vår hemsida kan du snabbt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Örebro. Vi har samlat information om betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Det gör att du enkelt kan få en överblick och välja den matkasse som passar just dina behov.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Se över antalet personer i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Tänk på er budget och välj en matkasse som passar er ekonomiska situation.
  • Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Fundera över antalet och variationen av recept du önskar. Vill du ha nya smaker varje vecka eller föredrar du klassiska rätter?