Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Örebro

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Örebro

Örebro är en vacker stad i hjärtat av Sverige, känd för sin anmärkningsvärda slott som ligger vackert vid Svartåns strand. Staden präglas av en blandning av gammal charm och moderna bekvämligheter, med gröna parker där invånarna kan njuta av naturen. Det livliga torget i stadskärnan samlar människor för marknadsdagar och evenemang. För den som bor i Örebro och har en hektisk vardag erbjuder hemleverans av matkassar en bekväm lösning som både sparar tid och ger möjlighet till varierad och hälsosam kost.

hitta matkasse med hemleverans i Örebro

När du besöker matkassarna.se hittar du en tjänst som är skapad för att göra ditt liv enklare. På vår hemsida kan du snabbt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Örebro. Vi har samlat information om betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Det gör att du enkelt kan få en överblick och välja den matkasse som passar just dina behov.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Se över antalet personer i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser till.
  • Tänk på er budget och välj en matkasse som passar er ekonomiska situation.
  • Kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Fundera över antalet och variationen av recept du önskar. Vill du ha nya smaker varje vecka eller föredrar du klassiska rätter?