Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ornö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ornö

Ornö är en naturskön ö i Stockholms södra skärgård, känd för sin vackra och orörda natur. Här kan invånarna uppleva lugnet från havet och den frodiga grönskan. Men även på denna avskilda plats går det att njuta av moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dig som bor på Ornö och vill förenkla din vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar online som levereras direkt till ditt hem. På matkassarna.se har vi samlat leverantörer som erbjuder denna service till just Ornö, så att du lätt kan nyttja tiden på annat än matplanering och handling.

Finn din perfekta matkasse på Ornö

Oavsett om du är ute efter en matkasse som är ekologisk, vegansk eller barnvänlig, så kan du på vår sida jämföra olika alternativ för att hitta det som passar dig bäst. Vi ger dig en översikt med aktuell information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Det gör det enkelt för dig att ta ett välgrundat beslut.

Tips innan du beställer

Det finns några saker att fundera på för att hitta den matkasse som bäst matchar dina behov:

  • Hur många personer är ni i hushållet som ska njuta av maten?
  • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
  • Vilken budget har ni för era matkassar?
  • Kolla tidigare kunders erfarenheter genom företagets betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Olika leverantörer erbjuder olika antal recept – välj det som passar din matlagningsfrekvens.

Matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra ditt val, så att du kan spendera mer kvalitetstid på Ornö utan att kompromissa med goda och näringsrika måltider. Glöm inte att livet ska vara enkelt, även när det kommer till att äta bra!