Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ornö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ornö

Ornö är en naturskön ö i Stockholms södra skärgård, känd för sin vackra och orörda natur. Här kan invånarna uppleva lugnet från havet och den frodiga grönskan. Men även på denna avskilda plats går det att njuta av moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dig som bor på Ornö och vill förenkla din vardag finns nu möjligheten att beställa matkassar online som levereras direkt till ditt hem. På matkassarna.se har vi samlat leverantörer som erbjuder denna service till just Ornö, så att du lätt kan nyttja tiden på annat än matplanering och handling.

Finn din perfekta matkasse på Ornö

Oavsett om du är ute efter en matkasse som är ekologisk, vegansk eller barnvänlig, så kan du på vår sida jämföra olika alternativ för att hitta det som passar dig bäst. Vi ger dig en översikt med aktuell information om betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Det gör det enkelt för dig att ta ett välgrundat beslut.

Tips innan du beställer

Det finns några saker att fundera på för att hitta den matkasse som bäst matchar dina behov:

  • Hur många personer är ni i hushållet som ska njuta av maten?
  • Hur många middagar vill ni ha ingredienser till varje vecka?
  • Vilken budget har ni för era matkassar?
  • Kolla tidigare kunders erfarenheter genom företagets betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Olika leverantörer erbjuder olika antal recept – välj det som passar din matlagningsfrekvens.

Matkassarna.se är här för att hjälpa dig att göra ditt val, så att du kan spendera mer kvalitetstid på Ornö utan att kompromissa med goda och näringsrika måltider. Glöm inte att livet ska vara enkelt, även när det kommer till att äta bra!