Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Örnsköldsvik

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en vacker stad i hjärtat av Höga Kusten, känd för sin mäktiga natur och levande kustkultur. Staden lockar med såväl vintersportmöjligheter på deras berömda skidanläggning, som havsäventyr i skärgården under de ljusa sommarnätterna. För dig som bor i Örnsköldsvik och vill förenkla vardagen erbjuder nu flera företag möjligheten att få matkassar levererade hem till dörren. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar i Sverige och hjälper dig som är bosatt i Örnsköldsvik att hitta en matkasse som passar just dina behov.

Välja rätt matkasse i Örnsköldsvik

På vår sajt kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar till din stad. Vi ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantören erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Före du beställer en matkasse är det några saker du bör tänka på. Hur stor är familjen och hur många middagar i veckan ska kassen räcka till? Sätt en budget och kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Fundera också på hur stor variaton av recept ni önskar, så att alla i familjen blir nöjda. Denna information hjälper till att säkerställa att matkassen passar era behov och förväntningar.

Några snabba tips

  • Se över er familjes storlek och matvanor.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha per vecka.
  • Fundera över hur mycket ni vill lägga på en matkasse varje månad.
  • Läs omdömen och jämför betyg på olika leverantörer.
  • Kolla in leverantörens receptutbud för att försäkra dig om variation.