Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Örnsköldsvik

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik är en vacker stad i hjärtat av Höga Kusten, känd för sin mäktiga natur och levande kustkultur. Staden lockar med såväl vintersportmöjligheter på deras berömda skidanläggning, som havsäventyr i skärgården under de ljusa sommarnätterna. För dig som bor i Örnsköldsvik och vill förenkla vardagen erbjuder nu flera företag möjligheten att få matkassar levererade hem till dörren. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer av matkassar i Sverige och hjälper dig som är bosatt i Örnsköldsvik att hitta en matkasse som passar just dina behov.

Välja rätt matkasse i Örnsköldsvik

På vår sajt kan du enkelt hitta matkasseleverantörer som levererar till din stad. Vi ger dig en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar leverantören erbjuder. Allt för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Före du beställer en matkasse är det några saker du bör tänka på. Hur stor är familjen och hur många middagar i veckan ska kassen räcka till? Sätt en budget och kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot. Fundera också på hur stor variaton av recept ni önskar, så att alla i familjen blir nöjda. Denna information hjälper till att säkerställa att matkassen passar era behov och förväntningar.

Några snabba tips

  • Se över er familjes storlek och matvanor.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha per vecka.
  • Fundera över hur mycket ni vill lägga på en matkasse varje månad.
  • Läs omdömen och jämför betyg på olika leverantörer.
  • Kolla in leverantörens receptutbud för att försäkra dig om variation.