Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Orsa

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Orsa

Orsa, en pittoresk liten stad i hjärtat av Dalarna, är känt för sin fantastiska natur och rika kultur. Omringad av storslagna landskap, frodiga skogar och en underbar utsikt över Orsasjön, har invånarna en djup koppling till livet utomhus. För dem som bor här, och även för besökare, erbjuder Orsa en charmig blandning av tradition och modernitet. När det gäller matinköp, har invånarna nu möjligheten att enkelt få hemleverans av matkassar, vilket sparar tid och förenklar vardagen.

Välkommen till matkassarna.se

På vår hemsida kan du snabbt och enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt hem till din dörr i Orsa. Vi har samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar för att göra ditt val så lätt som möjligt. Använd vår praktiska översikt för att jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder.

Några saker att tänka på innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Budget: Välj en matkasse som passar inom din ekonomiska ram.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kontrollera vad andra kunder tycker om leverantören.
  • Antal recept: Överväg om du vill ha variation eller ett specifikt antal lättlagade recept.

När du har tänkt igenom dessa punkter är du redo att bläddra igenom vårt utbud och hitta en matkasse som passar perfekt för dig och ditt hem i Orsa. Med vårt hjälpmedel är det bekvämt att få goda och näringsrika måltider planerade utan att behöva lämna hemmets lugn. Glöm inte att hålla utkik efter aktuella erbjudanden och rabatter på vår hemsida för att få det mesta värdet för dina pengar.