Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Oskarshamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Oskarshamn

Oskarshamn är en charmig kuststad belägen vid Smålandskusten, där en blandning av gammal sjöfartshistoria och modernt stadsliv möts. Staden är känd för sin vackra hamn, den livliga Stortorget och de pittoreska röda stugorna som ligger utspridda längs med kusten. I hjärtat av denne trevliga småstad finns nu möjligheten att göra livet enklare och godare med hjälp av matkassar som kan beställas hem till din dörr. Det är en smidig lösning för den som vill spara tid eller kanske hitta ny inspiration i köket. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den rätta matkassen för just dig och din familj i Oskarshamn.

Hitta din perfekta matkasse

Välkommen till oss på matkassarna.se, där vi gör det enkelt för dig att hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar just till Oskarshamn. Det är enkelt att bläddra igenom våra listor och få en bra överblick över de olika alternativen. Du kan se betyg, utbud, priser, leveranstider, kostnad per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom visar vi vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är fråga om vegetariska, ekologiska eller mer traditionella maträtter.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill ni ha mat till? Detta varierar från leverantör till leverantör.
  • Budget: Vilken budget har ni för matkassen? Det finns alternativ för olika prisnivåer.
  • Betyg: Kika på företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Se till att antalet recept per vecka stämmer överens med ert behov.

Att beställa en matkasse ska vara en lättnad i vardagen. Därför är det viktigt att tänka igenom dina val innan du bestämmer dig. På matkassarna.se stödjer vi dig genom hela valet, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just din livsstil och behov i Oskarshamn.