Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Oskarshamn

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Oskarshamn

Oskarshamn är en charmig kuststad belägen vid Smålandskusten, där en blandning av gammal sjöfartshistoria och modernt stadsliv möts. Staden är känd för sin vackra hamn, den livliga Stortorget och de pittoreska röda stugorna som ligger utspridda längs med kusten. I hjärtat av denne trevliga småstad finns nu möjligheten att göra livet enklare och godare med hjälp av matkassar som kan beställas hem till din dörr. Det är en smidig lösning för den som vill spara tid eller kanske hitta ny inspiration i köket. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta den rätta matkassen för just dig och din familj i Oskarshamn.

Hitta din perfekta matkasse

Välkommen till oss på matkassarna.se, där vi gör det enkelt för dig att hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar just till Oskarshamn. Det är enkelt att bläddra igenom våra listor och få en bra överblick över de olika alternativen. Du kan se betyg, utbud, priser, leveranstider, kostnad per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom visar vi vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder, vare sig det är fråga om vegetariska, ekologiska eller mer traditionella maträtter.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Hur många middagar i veckan vill ni ha mat till? Detta varierar från leverantör till leverantör.
  • Budget: Vilken budget har ni för matkassen? Det finns alternativ för olika prisnivåer.
  • Betyg: Kika på företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Se till att antalet recept per vecka stämmer överens med ert behov.

Att beställa en matkasse ska vara en lättnad i vardagen. Därför är det viktigt att tänka igenom dina val innan du bestämmer dig. På matkassarna.se stödjer vi dig genom hela valet, så att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just din livsstil och behov i Oskarshamn.