Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ösmo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ösmo

Ösmo är en charmig ort belägen söder om Stockholm i Nynäshamns kommun. Karaktäriserad av sin småstadskänsla och närheten till vacker natur, utgör Ösmo en trivsam plats för dess invånare. Att hitta en matkasse med hemleverans i Ösmo är enkelt. För många som bor här innebär bekvämligheten att få god och näringsrik mat direkt till dörren en stor fördel i vardagen. På vår jämförelsesajt matkassarna.se kan du enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov och önskemål. Vi strävar efter att göra ditt val enkelt och förmånligt.

Matkassar i Ösmo med hemleverans

När du letar efter en matkasseleverantör som kan leverera direkt till din dörr i Ösmo, hjälper vi på matkassarna.se dig att jämföra olika alternativ. På sajten kan du få en bra överblick över leverantörerna: deras betyg, utbud av matkassar, och pris per portion. Du kan även ta del av information om eventuella aktuella rabattkoder och se vilka dagar och tider som leverans är möjlig för dig. Vi hjälper dig att hitta rätt matkasse baserat på vad du och din familj föredrar.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha inkluderade i veckan.
  • Ha en budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Kontrollera antalet recept som ingår och om variationen passar er smak och behov.

Att ta hänsyn till dessa punkter innan du lägger din beställning kan göra att du blir mer nöjd med ditt val av matkasse. Titta igenom de alternativ vi listat på matkassarna.se och ta första steget mot enklare och mer inspirerande matlagning i Ösmo!