Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ösmo

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ösmo

Ösmo är en charmig ort belägen söder om Stockholm i Nynäshamns kommun. Karaktäriserad av sin småstadskänsla och närheten till vacker natur, utgör Ösmo en trivsam plats för dess invånare. Att hitta en matkasse med hemleverans i Ösmo är enkelt. För många som bor här innebär bekvämligheten att få god och näringsrik mat direkt till dörren en stor fördel i vardagen. På vår jämförelsesajt matkassarna.se kan du enkelt hitta en tjänst som passar just dina behov och önskemål. Vi strävar efter att göra ditt val enkelt och förmånligt.

Matkassar i Ösmo med hemleverans

När du letar efter en matkasseleverantör som kan leverera direkt till din dörr i Ösmo, hjälper vi på matkassarna.se dig att jämföra olika alternativ. På sajten kan du få en bra överblick över leverantörerna: deras betyg, utbud av matkassar, och pris per portion. Du kan även ta del av information om eventuella aktuella rabattkoder och se vilka dagar och tider som leverans är möjlig för dig. Vi hjälper dig att hitta rätt matkasse baserat på vad du och din familj föredrar.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar ni vill ha inkluderade i veckan.
  • Ha en budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andra kunders erfarenheter.
  • Kontrollera antalet recept som ingår och om variationen passar er smak och behov.

Att ta hänsyn till dessa punkter innan du lägger din beställning kan göra att du blir mer nöjd med ditt val av matkasse. Titta igenom de alternativ vi listat på matkassarna.se och ta första steget mot enklare och mer inspirerande matlagning i Ösmo!