Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Österåker

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Österåker

Österåker är en vacker kommun i Stockholms län som bjuder på en härlig blandning av natur och närhet till havet. I Österåker finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv med närhet till både skogar och vatten. Kommunen är känd för sin gemytliga atmosfär och med dess växande befolkning ökar även efterfrågan på bekväma och moderna tjänster som matkasseleverans. För invånarna i Österåker är det nu enkelt att hitta en matkasse med hemleverans som passar just deras behov. Här på matkassarna.se kan du som bor i Österåker enkelt jämföra olika leverantörer och hitta en matkasse som passar just dig och din familj.

hitta matkasse i Österåker

På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till din dörr i Österåker. Du kan snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer. Vill du veta vilken typ av matkasse som erbjuds, hur prisvärd varje portion är eller om det finns någon aktuell rabattkod att använda? All denna information finns tillgänglig på vår sida för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Viktiga saker att tänka på

Innan du beställer din matkasse finns det några saker som är bra att tänka på för att ditt val ska matcha just dina behov. Här är några tips:

  • Tänk på hur många personer ni är som ska äta av matkassen.
  • Bestäm er för hur många middagar i veckan ni vill ha matkassen till.
  • Sätt en budget så ni vet vad ni kan lägga på matkassen varje vecka.
  • Kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept matkassen kommer med för variationens skull.

Att beställa en matkasse med hemleverans till Österåker är inte bara bekvämt – det är också ett sätt att spara tid och energi som annars skulle gå åt till planering och handel. Så oavsett om du är ute efter hälsosamma val, vill ha snabba rätter efter en lång arbetsdag, eller en kombination, så finns det alternativ för dig. Välkommen att utforska och hitta din perfekta matkasse hos oss på matkassarna.se!