Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Österåker

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Österåker

Österåker är en vacker kommun i Stockholms län som bjuder på en härlig blandning av natur och närhet till havet. I Österåker finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv med närhet till både skogar och vatten. Kommunen är känd för sin gemytliga atmosfär och med dess växande befolkning ökar även efterfrågan på bekväma och moderna tjänster som matkasseleverans. För invånarna i Österåker är det nu enkelt att hitta en matkasse med hemleverans som passar just deras behov. Här på matkassarna.se kan du som bor i Österåker enkelt jämföra olika leverantörer och hitta en matkasse som passar just dig och din familj.

hitta matkasse i Österåker

På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans direkt till din dörr i Österåker. Du kan snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser och mycket mer. Vill du veta vilken typ av matkasse som erbjuds, hur prisvärd varje portion är eller om det finns någon aktuell rabattkod att använda? All denna information finns tillgänglig på vår sida för att du ska kunna göra ett välgrundat val.

Viktiga saker att tänka på

Innan du beställer din matkasse finns det några saker som är bra att tänka på för att ditt val ska matcha just dina behov. Här är några tips:

  • Tänk på hur många personer ni är som ska äta av matkassen.
  • Bestäm er för hur många middagar i veckan ni vill ha matkassen till.
  • Sätt en budget så ni vet vad ni kan lägga på matkassen varje vecka.
  • Kolla upp företagets betyg på platser som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept matkassen kommer med för variationens skull.

Att beställa en matkasse med hemleverans till Österåker är inte bara bekvämt – det är också ett sätt att spara tid och energi som annars skulle gå åt till planering och handel. Så oavsett om du är ute efter hälsosamma val, vill ha snabba rätter efter en lång arbetsdag, eller en kombination, så finns det alternativ för dig. Välkommen att utforska och hitta din perfekta matkasse hos oss på matkassarna.se!