Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Österhaninge

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Österhaninge

Österhaninge är en del av Haninge kommun som ligger i Stockholms län, där det vackra landskapet och närheten till havet ger ett lugnt och skönt boende. I detta område kan invånarna njuta av naturen och samtidigt ha tillgång till bra service och kommunikationer. För de som bor i Österhaninge och är intresserade av att få god och näringsrik mat direkt till dörren, finns det utmärkta alternativ för matkasselösningar med hemleverans. Att välja en matkasse service innebär att du sparar tid, kan variera din kost och dessutom få inspiration till nya recept. Det är ett praktiskt och bekvämt sätt att handla mat på.

Upptäck matkassar för Österhaninge

Välkommen till Matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov i Österhaninge. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över alla leverantörer som erbjuder hemleverans i området. För att göra det enklare för dig, kan du se viktiga saker som betyg, utbud, priser och leveranstider för olika företag. Vi visar även pris per portion och eventuella rabattkoder som gör det ännu mer förmånligt att beställa din första matkasse hos en leverantör. Oavsett vilken typ av matkasse du letar efter – oavsett om det är vegetarisk, med kött eller kanske helt ekologisk – kan du hitta alternativen hos oss.

Tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse är det några saker som kan vara bra att tänka på för att hitta den som passar dina behov bäst. För det första, fundera på antalet personer som ska äta av matkassen. Bestäm sedan hur många middagar du vill att kassen ska räcka till under veckan. Det är även viktigt att ha en uppfattning om vilken budget du har för dina matinköp. För att försäkra dig om kvalité kan det vara bra att kika på företagets betyg på exempelvis Trustpilot. Slutligen, se över antalet recept som matkassen inkluderar och om de passar din smak och ditt intresse för matlagning.