Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Österhaninge

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Österhaninge

Österhaninge är en del av Haninge kommun som ligger i Stockholms län, där det vackra landskapet och närheten till havet ger ett lugnt och skönt boende. I detta område kan invånarna njuta av naturen och samtidigt ha tillgång till bra service och kommunikationer. För de som bor i Österhaninge och är intresserade av att få god och näringsrik mat direkt till dörren, finns det utmärkta alternativ för matkasselösningar med hemleverans. Att välja en matkasse service innebär att du sparar tid, kan variera din kost och dessutom få inspiration till nya recept. Det är ett praktiskt och bekvämt sätt att handla mat på.

Upptäck matkassar för Österhaninge

Välkommen till Matkassarna.se, där vi hjälper dig att jämföra och hitta en matkasse som passar just dina behov i Österhaninge. På vår sajt kan du enkelt få en överblick över alla leverantörer som erbjuder hemleverans i området. För att göra det enklare för dig, kan du se viktiga saker som betyg, utbud, priser och leveranstider för olika företag. Vi visar även pris per portion och eventuella rabattkoder som gör det ännu mer förmånligt att beställa din första matkasse hos en leverantör. Oavsett vilken typ av matkasse du letar efter – oavsett om det är vegetarisk, med kött eller kanske helt ekologisk – kan du hitta alternativen hos oss.

Tips innan du beställer

Innan du väljer din matkasse är det några saker som kan vara bra att tänka på för att hitta den som passar dina behov bäst. För det första, fundera på antalet personer som ska äta av matkassen. Bestäm sedan hur många middagar du vill att kassen ska räcka till under veckan. Det är även viktigt att ha en uppfattning om vilken budget du har för dina matinköp. För att försäkra dig om kvalité kan det vara bra att kika på företagets betyg på exempelvis Trustpilot. Slutligen, se över antalet recept som matkassen inkluderar och om de passar din smak och ditt intresse för matlagning.