Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Österskär

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Österskär

Österskär är en vacker del av Åkersberga som ligger precis vid vattnet, öster om Stockholm. Här kan du uppleva en lugn och naturskön miljö samtidigt som du har närhet till storstadens puls om du skulle önska det. Att bo i Österskär betyder också att man kan njuta av de fina badplatserna och småbåtshamnarna, och kanske rent av se någons solnedgång över havet från sin trädgård. För invånarna här är det viktigt med tid för avkoppling och familj, och det märks på den härliga gemenskapen i området. För de som lever i denna trivsamma del av Sverige kan det vara ett stort plus att lägga tid på det man tycker om istället för att pendla till mataffären. Därför är det tur att det går att få matkassar med hemleverans direkt till dörren i Österskär!

hitta din matkasse i Österskär

Välkommen till Matkassarna.se, din pålitliga guide för att hitta den perfekta matkassen med hemleverans i Österskär! Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer och ser till att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår webbplats hittar du en lista där du kan få en överblick över viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod, samt vilka typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Hur många är ni som ska äta? Välj en matkasse efter antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Hur många gånger i veckan vill ni ha maten levererad? Det finns alternativ för alla behov.
  • Budget: Det finns matkassar för olika plånböcker. Välj en som passar er ekonomi.
  • Förtroende: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation: Ta reda på hur många olika recept du kan få med din matkasse. Det är alltid trevligt med lite omväxling!

När du väl har tänkt igenom dessa punkter är du redo att göra ett genomtänkt val. Med en matkasse sparar du tid både i butik och i köket, och får mer tid över till att njuta av livet i Österskär. Lycka till!