Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Österskär

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Österskär

Österskär är en vacker del av Åkersberga som ligger precis vid vattnet, öster om Stockholm. Här kan du uppleva en lugn och naturskön miljö samtidigt som du har närhet till storstadens puls om du skulle önska det. Att bo i Österskär betyder också att man kan njuta av de fina badplatserna och småbåtshamnarna, och kanske rent av se någons solnedgång över havet från sin trädgård. För invånarna här är det viktigt med tid för avkoppling och familj, och det märks på den härliga gemenskapen i området. För de som lever i denna trivsamma del av Sverige kan det vara ett stort plus att lägga tid på det man tycker om istället för att pendla till mataffären. Därför är det tur att det går att få matkassar med hemleverans direkt till dörren i Österskär!

hitta din matkasse i Österskär

Välkommen till Matkassarna.se, din pålitliga guide för att hitta den perfekta matkassen med hemleverans i Österskär! Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer och ser till att du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov. På vår webbplats hittar du en lista där du kan få en överblick över viktiga delar som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod, samt vilka typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder.

Att tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Hur många är ni som ska äta? Välj en matkasse efter antalet personer i hushållet.
  • Antal middagar: Hur många gånger i veckan vill ni ha maten levererad? Det finns alternativ för alla behov.
  • Budget: Det finns matkassar för olika plånböcker. Välj en som passar er ekonomi.
  • Förtroende: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Variation: Ta reda på hur många olika recept du kan få med din matkasse. Det är alltid trevligt med lite omväxling!

När du väl har tänkt igenom dessa punkter är du redo att göra ett genomtänkt val. Med en matkasse sparar du tid både i butik och i köket, och får mer tid över till att njuta av livet i Österskär. Lycka till!