Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Östersund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Östersund

Östersund, känt för sin vackra natur och lugna atmosfär, ligger i hjärtat av Jämtland. Här kan invånarna njuta av både storslagna fjällvyer och Storsjöns klara vatten. De som bor i Östersund värderar ofta en aktiv livsstil och tillgång till friluftsliv, vilket gör konceptet med matkassar hemlevererade till dörren till en uppskattad lösning. Det underlättar vardagen och ger mer tid att utforska de närliggande fjällen eller att ta en promenad längs med Storsjöstråket. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta just den matkasse som passar ditt liv i Östersund. Vi jämför olika leverantörer så att du kan få en bra överblick och enkelt välja den matkasse som möter dina behov.

hitta en matkasse i Östersund

Välkommen till matkassarna.se – din guide för att jämföra och hitta den bästa matkassen för din familj i Östersund. Genom vår tjänst kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar leverantören erbjuder, vare sig det är vegetariska, familjeanpassade, eller matkassar för snabba och enkla middagar.

Tips att tänka på innan du beställer:

Innan du väljer din matkasse, fundera på följande:

  • Hur stor din familj är och hur många ni är som ska äta.
  • Hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Er budget för matinköp.
  • Vilken typ av recept du föredrar – enkla, avancerade, snabba eller internationella.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot, som är en indikation på kundnöjdhet och service.

Med dessa punkter i åtanke, är du redo att göra ett genomtänkt val som förenklar din vardag och berikar din matlagning. Besök vår sida och utforska de matkassealternativ som finns för dig i Östersund!