Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Östersund

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Östersund

Östersund, känt för sin vackra natur och lugna atmosfär, ligger i hjärtat av Jämtland. Här kan invånarna njuta av både storslagna fjällvyer och Storsjöns klara vatten. De som bor i Östersund värderar ofta en aktiv livsstil och tillgång till friluftsliv, vilket gör konceptet med matkassar hemlevererade till dörren till en uppskattad lösning. Det underlättar vardagen och ger mer tid att utforska de närliggande fjällen eller att ta en promenad längs med Storsjöstråket. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta just den matkasse som passar ditt liv i Östersund. Vi jämför olika leverantörer så att du kan få en bra överblick och enkelt välja den matkasse som möter dina behov.

hitta en matkasse i Östersund

Välkommen till matkassarna.se – din guide för att jämföra och hitta den bästa matkassen för din familj i Östersund. Genom vår tjänst kan du enkelt jämföra betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar leverantören erbjuder, vare sig det är vegetariska, familjeanpassade, eller matkassar för snabba och enkla middagar.

Tips att tänka på innan du beställer:

Innan du väljer din matkasse, fundera på följande:

  • Hur stor din familj är och hur många ni är som ska äta.
  • Hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Er budget för matinköp.
  • Vilken typ av recept du föredrar – enkla, avancerade, snabba eller internationella.
  • Leverantörens betyg på Trustpilot, som är en indikation på kundnöjdhet och service.

Med dessa punkter i åtanke, är du redo att göra ett genomtänkt val som förenklar din vardag och berikar din matlagning. Besök vår sida och utforska de matkassealternativ som finns för dig i Östersund!