Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Östhammar

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Östhammar

Östhammar är en charmig småstadsidyll belägen vid Upplandskusten. Känd för sin vackra skärgård, historiska platser och mysiga atmosfär, erbjuder denna stad en fantastisk blandning av natur och kultur. För de som är intresserade av god och enkel matlagning, finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar i Östhammar. Denna tjänst erbjuder en praktisk lösning för dig som vill spara tid och samtidigt njuta av hälsosamma och varierade måltider.

Matkassar med hemleverans i Östhammar

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. Vi jämför olika leverantörer av matkassar som levererar till Östhammar så att du enkelt kan hitta en tjänst som passar just dig och din familj. På vår sida kan du snabbt få en överblick över de viktigaste delarna som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill att din matkasse ska täcka.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla tidigare kunders omdömen om leverantören för att skapa dig en uppfattning om kvaliteten och tjänstens pålitlighet.
  • Antal recept: Se över hur många recept som ingår i matkassen och om det finns variation och inspiration som passar din smak.

Att beställa hem en matkasse är ett bekvämt och smart sätt att minska stressen i vardagen och få tid över till annat, kanske till och med att upptäcka mer av vad Östhammar har att erbjuda. Välkommen till matkassarna.se för att hitta din nästa matkasseleverantör!