Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Östhammar

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Östhammar

Östhammar är en charmig småstadsidyll belägen vid Upplandskusten. Känd för sin vackra skärgård, historiska platser och mysiga atmosfär, erbjuder denna stad en fantastisk blandning av natur och kultur. För de som är intresserade av god och enkel matlagning, finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar i Östhammar. Denna tjänst erbjuder en praktisk lösning för dig som vill spara tid och samtidigt njuta av hälsosamma och varierade måltider.

Matkassar med hemleverans i Östhammar

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den perfekta matkassen för just dina behov. Vi jämför olika leverantörer av matkassar som levererar till Östhammar så att du enkelt kan hitta en tjänst som passar just dig och din familj. På vår sida kan du snabbt få en överblick över de viktigaste delarna som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips när du ska beställa matkasse

  • Antalet personer: Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill att din matkasse ska täcka.
  • Er budget: Jämför priser mellan olika matkassar för att hitta en som passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot: Kolla tidigare kunders omdömen om leverantören för att skapa dig en uppfattning om kvaliteten och tjänstens pålitlighet.
  • Antal recept: Se över hur många recept som ingår i matkassen och om det finns variation och inspiration som passar din smak.

Att beställa hem en matkasse är ett bekvämt och smart sätt att minska stressen i vardagen och få tid över till annat, kanske till och med att upptäcka mer av vad Östhammar har att erbjuda. Välkommen till matkassarna.se för att hitta din nästa matkasseleverantör!