Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Östra Frölunda

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Östra Frölunda

Östra Frölunda är en charmig plats med sina vackra grönare landskap och lugnande atmosfär. Det är en del av Västra Götalands län där livets tempo går ner och man kan njuta av den omgivande naturen. Att bo på en sådan plats innebär att man ofta vill ha bekvämligheter som gör vardagen enklare, till exempel att få hemleverans av matkassar. Vi på matkassarna.se förstår detta och vill hjälpa dig att hitta den bästa matkassen direkt till din dörr i Östra Frölunda. På vår sajt kan du smidigt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Östra Frölunda. Du kan enkelt få en överblick över viktiga faktorer så som betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion, finna aktuella rabattkoder och upptäcka vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Att välja rätt matkasse

Innan du beställer din matkasse är det några saker att fundera över för att hitta ett alternativ som passar just dina behov. Här kommer några tips:

  • Tänk på hur många personer som ska äta av matkassen. Välj en storlek som matchar din familj eller ditt hushåll.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill ha ingredienser för. Det finns ofta alternativ från tre dagar upp till hela veckan.
  • Ha en budget i åtanke och jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Se över leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Kolla antalet olika recept som ingår varje vecka så att du får den matvariation som du önskar.

Med dessa punkter i åtanke blir det enklare att välja en matkasse som faller i smak och gör din vardag lättare. Besök oss på matkassarna.se och hitta en matkasse som levererar precis vad du söker till Östra Frölunda.