Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Östra Sönnarslöv

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Östra Sönnarslöv

Östra Sönnarslöv är en vacker liten ort i Skåne län, där lugnet från det omgivande landskapet infinner sig hos dess invånare. Med närheten till naturen och en stark gemenskap har Östra Sönnarslöv en charm som många uppskattar. För den som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att få matkassar med hemleverans, vilket innebär färre resor till affären och mer tid för familj och fritidsintressen.

Matkassar för alla i Östra Sönnarslöv

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den matkasse som passar just dig och din familj i Östra Sönnarslöv! Vi jämför olika leverantörers matkassar, så att du enkelt kan välja en tjänst som stämmer överens med dina behov och önskemål. På vår sajt får du en snabb överblick över olika alternativ, där du kan se betyg, utbud, priser och mycket mer. Om du är intresserad av att få hemleverans av matkassar till Östra Sönnarslöv kan du med lätthet hitta den bästa tjänsten för dig hos oss.

Tips inför ditt val

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen. Välj en storlek som passar din hushållsstorlek.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska räcka till. Det finns alternativ för allt från några få dagar till hela veckan.
  • Budget: Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta det mest prisvärda alternativet.
  • Betyg: Se över betyget för företaget på Trustpilot. Det ger en bra indikation på kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Recept och innehåll: Kontrollera antalet recept och vad matkassen innehåller. Se till att den matchar din smak och eventuella matpreferenser.

Genom att ha dessa punkter i åtanke när du väljer matkasse, kan du enklare hitta en tjänst som både förenklar din vardag och passar dina matvanor. Besök oss på matkassarna.se och upptäck det smidiga sättet att njuta av goda måltider, med hemleverans direkt till dörren i Östra Sönnarslöv.