Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Östra Sönnarslöv

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Östra Sönnarslöv

Östra Sönnarslöv är en vacker liten ort i Skåne län, där lugnet från det omgivande landskapet infinner sig hos dess invånare. Med närheten till naturen och en stark gemenskap har Östra Sönnarslöv en charm som många uppskattar. För den som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu möjlighet att få matkassar med hemleverans, vilket innebär färre resor till affären och mer tid för familj och fritidsintressen.

Matkassar för alla i Östra Sönnarslöv

Välkommen till matkassarna.se, din guide för att hitta den matkasse som passar just dig och din familj i Östra Sönnarslöv! Vi jämför olika leverantörers matkassar, så att du enkelt kan välja en tjänst som stämmer överens med dina behov och önskemål. På vår sajt får du en snabb överblick över olika alternativ, där du kan se betyg, utbud, priser och mycket mer. Om du är intresserad av att få hemleverans av matkassar till Östra Sönnarslöv kan du med lätthet hitta den bästa tjänsten för dig hos oss.

Tips inför ditt val

  • Antal personer: Tänk på hur många som ska äta av matkassen. Välj en storlek som passar din hushållsstorlek.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur många gånger i veckan du vill att matkassen ska räcka till. Det finns alternativ för allt från några få dagar till hela veckan.
  • Budget: Sätt en budget för din matkasse och jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta det mest prisvärda alternativet.
  • Betyg: Se över betyget för företaget på Trustpilot. Det ger en bra indikation på kvaliteten och kundnöjdheten.
  • Recept och innehåll: Kontrollera antalet recept och vad matkassen innehåller. Se till att den matchar din smak och eventuella matpreferenser.

Genom att ha dessa punkter i åtanke när du väljer matkasse, kan du enklare hitta en tjänst som både förenklar din vardag och passar dina matvanor. Besök oss på matkassarna.se och upptäck det smidiga sättet att njuta av goda måltider, med hemleverans direkt till dörren i Östra Sönnarslöv.