Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Otterbäcken

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Otterbäcken

Om du bor i den lugna orten Otterbäcken, belägen vid den vackra Vänerns strand i Götene kommun, och letar efter ett bekvämt sätt att få hem mat, då är en matkasse med hemleverans en perfekt lösning för dig. Otterbäcken kanske är mest känt för sin närhet till vatten och natur, vilket ger en fridfull livsstil för dess invånare. Här i denna idyll kan det vara svårt att hitta ett stort utbud av livsmedelsbutiker. Därför är en matkasse levererad direkt till din dörr inte bara praktisk, utan kan också berika din vardag med nya matupplevelser och smidighet.

Upptäck matkassar i Otterbäcken

Matkassarna.se är din bästa vän när det kommer till att jämföra och välja rätt matkasse för just dig och din familj. Vi ger dig en överskådlig lista där du kan jämföra olika leverantörer som levererar till Otterbäcken. På listan ovan kan du enkelt se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Detta gör att du snabbt kan få en uppfattning om vilken service och vilket innehåll som passar just din smak och livsstil.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Fundera över hur många middagar per vecka du önskar ingå i din matkasse.
  • Se över er budget och vilka matkassealternativ som passar inom den.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att läsa vad andra kunder tycker.
  • Undersök antalet recept och vilken typ av måltider som erbjuds för att matcha era preferenser.

När du har funderat över dessa punkter har du en bra grund för att göra ett genomtänkt val. Genom Matkassarna.se kan du smidigt hitta en matkasse som inte bara underlättar din vardag utan också sprider matglädje i hemmet. Ta första steget mot enklare matinköp och mer tid för Vänerns vackra vy i Otterbäcken!