Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Oxie

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Oxie

Oxie är en mysig och trivsam del av Malmö stad, belägen i södra delen av Sverige. Med sin närhet till både stadspuls och lantlig charm erbjuder Oxie en unik mix som lockar många familjer och personer som uppskattar goda livskvalitet. I området finns det fina grönområden, lekplatser och service som butiker och skolor, vilket gör det till en behaglig plats att bo på. För den som lever ett aktivt liv finns även idrottsanläggningar och fina promenadvägar. För dig som bor i Oxie och är intresserad av att enkelt få matvarorna levererade direkt hem till dörren, finns det nu flera matkassealternativ att välja mellan.

Finn din perfekta matkasse i Oxie

matkassarna.se har vi samlat de olika leverantörerna som erbjuder hemleverans av matkassar till Oxie. Du kan enkelt jämföra olika alternativ baserat på betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Är du ute efter en rabatt, kan du även hitta aktuella rabattkoder här hos oss. Vi erbjuder en överblick över olika typer av matkassar, vare sig du är intresserad av ekologiska alternativ, familjekassar, eller vegetariska alternativ. Allt för att passa din livsstil och dina matvanor.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat? Välj antal måltider därefter.
  • Budget: Tänk på att anpassa ditt val efter hur mycket du är villig att spendera.
  • Trustpilot-betyg: Kolla vad andra tycker om leverantören genom att läsa recensioner och betyg.
  • Receptvariation: Se till att det finns tillräckligt med variation så att du får njuta av olika rätter.