Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Oxie

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Oxie

Oxie är en mysig och trivsam del av Malmö stad, belägen i södra delen av Sverige. Med sin närhet till både stadspuls och lantlig charm erbjuder Oxie en unik mix som lockar många familjer och personer som uppskattar goda livskvalitet. I området finns det fina grönområden, lekplatser och service som butiker och skolor, vilket gör det till en behaglig plats att bo på. För den som lever ett aktivt liv finns även idrottsanläggningar och fina promenadvägar. För dig som bor i Oxie och är intresserad av att enkelt få matvarorna levererade direkt hem till dörren, finns det nu flera matkassealternativ att välja mellan.

Finn din perfekta matkasse i Oxie

matkassarna.se har vi samlat de olika leverantörerna som erbjuder hemleverans av matkassar till Oxie. Du kan enkelt jämföra olika alternativ baserat på betyg, utbud, priser, leverans och pris per portion. Är du ute efter en rabatt, kan du även hitta aktuella rabattkoder här hos oss. Vi erbjuder en överblick över olika typer av matkassar, vare sig du är intresserad av ekologiska alternativ, familjekassar, eller vegetariska alternativ. Allt för att passa din livsstil och dina matvanor.

Tips innan du beställer

  • Antalet personer: Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du laga mat? Välj antal måltider därefter.
  • Budget: Tänk på att anpassa ditt val efter hur mycket du är villig att spendera.
  • Trustpilot-betyg: Kolla vad andra tycker om leverantören genom att läsa recensioner och betyg.
  • Receptvariation: Se till att det finns tillräckligt med variation så att du får njuta av olika rätter.