Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Påarp

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
 • 80 valbara recept per vecka
 • Ingen bindningstid
 • Lokala råvaror
 • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Påarp

Påarp är en charmig ort i Helsingborgs kommun, känd för sitt lugna tempo och trevliga grannskap. Med närheten till både staden och naturen, erbjuder Påarp sina invånare det bästa av två världar. Många väljer Påarp för dess närhet till arbetsmöjligheter och sköna fritidsaktiviteter. För de som bor i Påarp och har en hektisk vardag, kan en matkasse med hemleverans vara en stor hjälp. Matkassarna.se är hemsidan där du snabbt och enkelt jämför alla leverantörer av matkassar i Sverige, inklusive de som levererar direkt hem till Påarp. Hos oss kan du få en överblick över olika alternativ, med allt från betyg, utbud och priser till leveranstider, kostnad per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

Upptäck matkassar i Påarp

På matkassarna.se presenterar vi dig för en användarvänlig guide för att hitta den matkasse som passar just din livsstil i Påarp. Vi förstår att varje hushåll har sina egna behov och preferenser. Därför har vi gjort det lätt för dig att jämföra olika matkassetjänster utifrån faktorer som är viktiga för dig. Så här underlättar vi för Påarps invånare att välja rätt matkasse:

 • Sök bland matkasseleverantörer som levererar till ditt område.
 • Begär information om det totala priset inklusive hemleverans.
 • Kolla in leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.

Förutom att presentera de olika alternativen hjälper vi dig även genom att dela med oss av några tips på vad som är bra att tänka på innan du beställer en matkasse:

 • Antal personer i hushållet: Se till att matkassen matchar storleken på ditt hushåll.
 • Antal middagar: Bestäm hur många middagar du vill ha inkluderat i veckan.
 • Budget: Välj en matkasse som passar din ekonomi.
 • Kvalitet och variation: Titta på utbudet av recept och råvaror för att se till att det passar dina smakpreferenser och kvalitetskrav.

I Påarp kan du alltså enkelt hitta en matkasse som gör vardagen bekvämare. Besök matkassarna.se för att börja din resa mot enklare och godare måltider levererade direkt hem till dörren. Vi är här för att hjälpa varje steg på vägen!